Schouderklachten

Schouderpijn is een van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Vaak ligt de oorzaak bij een verkeerde houding, overbelasting of verhoogde spierspanning. Ook kan het ontstaan door een verkeerde beweging of een val. Door aanhoudende pijn gaat u uw arm vaak anders gebruiken en raken de spieren die u juist moeten beschermen, verzwakt.

Gelukkig hebben wij bij Aalstzorg veel verschillende behandelmogelijkheden om uw schouderklacht te verminderen. De fysiotherapeut van Aalstzorg gaat eerst samen met u kijken naar de oorzaak en bepaalt daarna wat voor u de juiste behandeling is voor uw schouderklacht.

De fysiotherapeuten van Aalstzorg kunnen bij de behandeling ook oefeningen meegeven om de spieren rondom uw schouder verantwoord te trainen. Door op de juiste manier te bewegen en te oefenen wordt de doorbloeding rondom uw schouder aangezet hetgeen weer belangrijk is voor een spoedig herstel.

Is uw schouderklacht ontstaan door overbelasting tijdens uw sport? Onze sportfysiotherapeut kan extra hulp bieden om uw trainings-programma aan te passen.

Maak een afspraak